Symöte nummer 1

Idag hade vi brudar vårt första symöte! Det har pratats en tid om att vi borde börja med denna aktivitet, alla vet väl att sticka sina egna grejer just nu är hot, hot, hot!
Jag och Tina slår på stort och börjar med varsin halsduk. De mer rutinerade i gänget, Carro och Linda hade redan innan hunnit avancera till broderi och fortsatte därför med det. Cina var kvällens supporter :mrgreen:
För mig gick det sådär. Hade bra flyt på rät och avig tills tröttheten slog in och rät blev avig och tvärtom. Tack och lov fanns Linda där och kunde rätta till.
Sticka ska numera bli mitt kvällsnöje har jag bestämt, istället för att sitta här och surfa ska jag göra nyttiga saker, t.ex. halsdukar. Så om det uppdateras glest vet ni att jag ägnar mig åt min nya passion 😉

symote2.jpg        symote1.jpg

Under fikat upptäckte vi Carros perfekt-smör. Såg helt orört ut. Hon har tydligen någon noja om att smöret måste vara helt slät. Man lär sig nya saker om sina vänner hela tiden!
carros-perfekt-smor.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Symöte nummer 1”

  1. haha sådär flitiga är inte ens min mamma och de på sina symöten=) De är väl mer skvallermöten…
    Men jag har nu själv hållt på med en baby tröja i ca ett år som jag stickar….tur att de inte är brådskande haha

  2. Du kanske hade velat vara me?! Så kanske det går lite fortare me din tröja..;) Va väldigt trevligt faktiskt!

  3. Du är så välkommen så Anna på vårt nästa symöte, då får du en chans att sticka färdigt tröjan. På våra möten är man effektiv som tusan!
    Dock var det dåligt med skvaller, men vi får försöka bättre oss inom det området 😉

Kommentarer inaktiverade.