Ozzy

Ozzy O. kommer till Hultsfred i år. Man har hört det ryktas om att the man ska dit och nu är det alltså bestämt.
Jag har tidigare sagt att om både Ozzy och Metallica kommer vill jag åka dit. Nu är det halvvägs med andra ord. Men aldrig i livet att jag tänker campa! Det är hotell som gäller. Får ta ett snack med gubben senare om det hela.
Nu ska jag laga middag. Dagen till ära serveras svenska köttbullar med svenskt pulvermos. Det är fina grejer det!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Ozzy”

  1. detta året vill jag nog med! (pelle tjatar….) äh campa e det som gäller! inte duscha, vara äcklig typ. sånt e livet. inte sitta och noppra håret på benen som nåra pelle kände, gjorde, … ja menar… där kan folk gå nakna utan att nån bryr sej! så e det bara. liksom.. skulle nån lägga märke till deras hår på benen? Öh Daaah!!!!!!!!!!!!!!

  2. Jag e på!! Hade nästan varit lite kul…. Vi kanske skulle testa detta? En ny o annorlunda upplevelse, som ingen av oss testat…!

Kommentarer inaktiverade.