Kom på

När jag läste Tinas blogg på lunar kom jag på att det åskade här i natt. Det var Nicklas som väckte mig för att säga att det blixtrade ute. No way, tänkte jag. han ljuger som vanligt. Men sekunden efter kom mullret. Säger som Tina: Åska, i januari!?
Dessutom vaknade jag en stund senare av att det haglade ute. Smattrade som tusan på fönstret.  
Vad händer med vårt väder egentligen? Hörde på nyheterna att det slagits köldrekord i Kalefornien. Verkar som om de varma länderna får kallare klimat och de kalla får varmare. Jag gillar den biten med Sverige att vi har (hade?) fyra tydliga årstider, synd om det försvann.  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Kom på”

  1. Jo, det är miljöförstöringen som händer…! Hoppas att folk börjar inse hur illa det är nu när man kan se det med blotta ögat…

Kommentarer inaktiverade.