Göra-nytta-dag

Oj vilken nytta jag gjort idag. Fått en del på min ”att göra lista” struket.
Började med att åka till biblioteket och fixa några av de böcker jag behöver till den nya kursen. Gick bra, var bara två utlånade som jag får i slutet av januari. Sedan fortsatte jag till apoteket där jag köpte nyttig tandkräm och plåster. Nästa blev A-center och där inhandlades sköljmedel och tvättmedel så jag kan tvätta duktigt under dagen.
Sist men inte minst svängde jag in på blomsteraffären och fixade lite grönt till vardagsrumsbordet. Köksbordet får vänta till csn har lust att ge mig mer pengar. Gjorde ett tappert försök och messade Nicko att det är tulpanens dag idag och att jag gillar tulpaner. Jag tror inte han fattade vinken…. 😉
När jag ändå höll på att fixa med blommorna planterade jag om de som står på dass och den på verandan också av bara farten.
Just nu är jag mitt uppe i storstädning av skåpet där jag har mina skolböcker. Måste få upp lite på övervåningen för snart går skåpet inte att stänga längre.
Innan dagen är slut bör jag hunnit med att byta dukar och gardinen (sitsnämnda i singular Carro, helt rätt) och dammsugit bort all blomjord jag lyckats sprida ut i hela köket.
Ja Göta Petter vilken nyttig dag det här blir!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Göra-nytta-dag”

Kommentarer inaktiverade.