Det blev svart!

Åkte in en sväng till Göstas med gubben för att köpa fika att bjuda morsan och Thomas på. När vi åkte därifrån blev det svart. Alla gatlampor, alla butiker och vartenda hem släcktes ner. Shit vad otäckt det är att åka igenom ett samhälle med folk i rörelse och bilar överallt då det är helt mörkt! Eftersom jag alltid skryter rumpan av mig om hur bra vi har det som aldrig blir av med strömmen pga att vi går på samma lina som en stor fabrik beslöt vi oss för att vända hem och se ljuset flöda från vårt hus…..eller inte. Vårt kära hus var lika mörkt som alla andras, likaså fabriken som ska vara vårt skydd mot problemet. Nu gjorde det ju inte så mycket eftersom vi ändå skulle till mamma och där fanns det ström. Men min stackars mor befann sig för tillfället på ICA för att handla då det släcktes. Ingen höjdare att gå där och famla i mörkret.
Ska bli kul att veta vad som hände egentligen. Står säkert i lokaltidningen på lördag. Kanske var någon elgubbe som klippte fel kabel. Hahaha, stackars sate, han kommer bli mobbad för resten av livet.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.