Nästan bortblåst

Vilket väder det blev! För en gångs skull hade media rätt. När jag skalade potatis såg jag genom fönstret hur en liten gran välte över grannens uthus, en stund senare föll en av de stora svajiga tallarna ner på åkern. Är inte lika många träd på backen som under Gudrun men å andra sidan föll väl de flesta redan då, det finns liksom inte så mycket skog kvar som kan rasa nu.
När jag skulle öppna altandörren för att känna hur mycket det blåste kom de här tre takpannorna flygande.

takpannor.jpg 

Jäkla tur jag inte hann öppna dörren, en sån i huvudet hade inte varit kul!
Plutt tyckte det var så otäckt att han gosade ner sig i min klädhög på torktumlaren. Myspys.

nerbaddad-plutt.jpg 

Jag tyckte lite synd om mig själv efter tå-incidenten igår och nära döden upplevelsen med takpannorna idag så jag åkte in och köpte mig en Geisha. Mmmmm…..

geisha.jpg 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.