Det här med att planera…

…har aldrig riktigt varit min grej. Trodde helhjärtat att det lilla som var kvar på uppsatsen skulle ta max två timmar att fixa i ordning. Hrrrmmm, började 9, åkte in med uppsatsen vid halv 5… Tog liiite längre tid än beräknat. Fast å andra sidan hade jag inte haft något bättre för mig.
Nicklas åkte hem på middagen idag och satte upp de där takpannorna som flög ner under Perras framfart. Det kändes så osäkert att vänta med det eftersom regnet hängt i luften hela dagen. När jag åkte in med tentan började det så smått falla droppar.

fattas-takpannor.jpg   klattring.jpg  klattring2.jpg  takpannor-pa-plats.jpg

Just nu fick jag för mig att göra en rensning bland skolpappren och annan skit. På onsdag börjar min nya kurs och då vill jag har allt gammalt undanröjt. Hej å hå!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.