Trött som en heltidsjobbare

Jag känner mig helt slut ikväll! Vill bara slockna här över mitt kaosartade köksbord/skrivbord.
Kunde gjort bort mig rejält i skolan idag. Observera k-u-n-d-e. Hade missupfattat totalt och trodde att det bara var en bok som skulle vara läst till idag men det var två! Snabbkollade i en kurskamrats ex. och skrev ner lite reflektioner. Typ hur många sidor boken hade…. Not good! Bad tyst till Gud att jag inte skulle få någon fråga på just den boken. När satt oss ner i klassrummet vänder sig läraren först till en kille i gruppen. ”Jaha Daniel, vad har du att säga om den här boken?” Han skruvade oroligt på sig och tillslut kröp det fram att han inte läst den. This is the moment, tänkte jag, det är här meningen är att jag också ska erkänna. Eller nej, no way in hell förresten. Jag har ingen lust att skriva straffuppsats på den här skitboken. Så jag spelade med. Nickade instämmande då någon sa något och ställde lite pedagogiska frågor. Det hela gick hem.
Ja, jag är en ond människa men ibland måste man vara det för att överleva. Killen i klassen blev syndabock medans vi andra framstog som änglar. That’s life, smartast vinner. Moooaaahahahahahaaa!
Hoppas ingen av mina blivade elever läser det här… Jag bara skämtar kids! Läs era läxor och tacka mamma för maten.

Nu ska jag läsa min läxa. Var fler i klassen som inte var färdiga än så det är luuungt. No stress 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Trött som en heltidsjobbare”

  1. Fy Josse!! Hur kan du vara en så hemsk människa..?? Jag hade förmodligen gjort samma sak..;-) Men hur kan du vara så trött när du inte gör något? Eller det kanske e där problemet ligger…;-) Själv jobbar man ju nästan dagligen, men hellre det än o gå i skola…. Mysiga byxor jag fick.. Älskar dom!

  2. Jag har mina på jämt och ständigt jag också. Stackars Nicko ser mig inte i annat än de där rosa velourbyxorna!

Kommentarer inaktiverade.