Katt i torktumlare

I morse beslöt sig Plutten för att bädda åt sig i torktumlaren, där jag tumlat några badlakan. Knäpp katt. Han bäddade en bra stund innan det gick att lägga sig. Gäller att ha koll på om han ligger därinne så man inte sätter på maskinen. Torktumlad katt känner jag inget behov utav att ha.

baddar1.jpg Först bäddar man lite….
baddar2.jpg  …sen bäddar man lite till
fardig-baddat.jpg  Nöjd?

Slänger in en bild på hur vårt köksbord alt. mitt skrivbord ser ut så här i hemtenta tider. Nice va! Kaos är mitt namn 😉

kaos.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Katt i torktumlare”

  1. katt jävel där!!!

    klas har kommit på att han kan öppna fler skåp och garderober nu. man kan hitta han lite varstanns nu förtiden. och dessutom gillar han att ligga helst tyst utan att säga vart han är. hmmmmmm.

  2. Vad söt han va därinne..fast det är nog ingen bar ide´ att ha maskinen på sammtidigt.. Min katt fick för sig en gång att han skulle hppa in i tvättmaskinen när jag höll på att stoppa in tvätt…han fick hoppa in o undersöka vad som fanns där inne men innan jag satte på tvätten tog jag nartuligtvis ut honom. kram

Kommentarer inaktiverade.