Dagens dummaste

I morse knackade posten på vår dörr. Trevligt med personlig leverans tänkte jag!
Har du sett hur din postlåda ser ut? frågade hon.
Det hade jag ju inte för dagen i alla fall. Jag fick min post och även informationen att lådan troligtvis blivit påkörd av en lastbil.
Utan större förvåning tackade jag posttanten. De där jäkla lastbilarna brukar parkerer utanför vårt hus i väntan på att den närliggade fabriken ska öppna. Blir galen på dem ibland, de backar och har sig och kör ofta in på tomten eller placerar sig mitt framför vägen upp till förrådet/garaget.
Gick i alla fall ner till lådan för att räta upp den, tog förgivet att lastbilen bara råkat putta omkulla vår låda. Fick mig en smärre chock då det visade sig att vår älskade postlåda har lämnat oss för all framtid. Platt som en pannkaka var den! Vila i frid.

postlada2.jpg   postlada-1.jpg

Tänk när vi får upp staketet, kommer de där djävulssända lastbilarna backa över det också då?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Dagens dummaste”

  1. Oj Stakars postlåda.. jag sörje med er! Ibland kan man ju undrar ifall de där jävla lastbilschafförerna har fåt nåt körkort lr ej!!! Det v aint emkt kvar utav den..

  2. Jaha det va ju tur att ni hade en i reserv.. Vilket underbart väder det är idag…Verkligen ut o gå väder!! MÅste ut nu!!

Kommentarer inaktiverade.