Russin

Vad skulle jag göra utan mina russin?

Hahahaha, nu när jag läste den meningen insåg jag att den kan tolkas på många roliga sätt. Med russin kan man mena föräldrar eller mor- och farföräldrar. Även bara en gammal skrynklig tant man stött på någonstans
Jag hade kunnat syfta på mina pattar om jag varit aningen äldre och skrynkligare. Jäkligt intressant att läsa ett inlägg om dem 😉
Men det kan lika gärna handla om vanliga hederliga ätbara russin, dvs soltorkade vindruvor.

Om jag skulle ta och återgår till själv russinen som jag inte kan leva utan så handlar det (sorry mormor) idag om just soltorkade-druvor-russin. Pluggar nämligen och då måste man ha lite extra energi för att inte somna tvärs över tangentbordet.

Alltså vad jag ville ha sagt med det här inlägget är att jag gillar russin, om någon missade poängen…

Russin  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.