Det var tungt

Kollade på Tsunamin: efter vågen på trean ikväll. Missade början pga kursen men det jag såg räckte. Det var riktigt jobbigt! Sitter här nu med en obehaglig känsla i magen. Är inte för att jag är nervös över att åka dit eller rädd för vad som kan hända. Det handlar mer om att man har varit där, hört människor berätta om vad som hände dem och sett spåren efter tsunamin. På något sätt känns det mycket mer verkligt nu. Tycker de visade den här serien för tidigt, det är för nära. Usch, vet inte om jag vill se den i morgon. Trodde aldrig att det skulle beröra mig så här!  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Det var tungt”

  1. visade för tidigt? tycker inte det. å va inte orolig. ! kvittar vart fan man är idag så händer det nåt. det kan lika gärna trilla ner en meteor eller meteorit? i skallen på mig just i denna sekunden.
    dock jävligt bra gjort. synd att du missade början. åh suttit å lipat som fan. msåte se i morgon. man blir så förbannad. men hm, inga svenskar, men såg en svensk flagga….
    tänk alla som mist nån, eller alla i familjen å är själv kvar, som såg detta ikväll. jag har fan ingen aning om nåt. egentligen.

  2. Jo men jag tycker ändå det är aningen för nära katastrofen. Om WTC kom det väl en film i år. Det känns mer ok vad det gäller tid emellan. Två år är liksom ingenting, 24 månader, 730 dagar och 17520 timmar. Om det trillar ner en meteorit i skallen på dig idag lovar jag att göra en film om det 2010, lagom längd emellan 😉

Kommentarer inaktiverade.