Ska det vara så här?

Ska det det, va VA? Ska det vara så här?
Nej, det ska det inte. Släng ner det i soptunnan bara Sverker!
Jag talar naturligtvis om vår bokföringskurs. Förra terminen gick vi igenom grunderna. Det var till en början lärorikt men ju längre på terminen det gick desto mindre lärde vi oss. Men idag äntligen skulle vi få lära oss SPCS! Eller inte… Första halvtimmen satt läraren och bläddrade i boken, mumlade lita för sig själv och såg ut som ett frågetecken. Det hela slutar med att Nicklas tar rodret och börjar förklara. Både läraren och eleverna ställer frågor till Nicklas och han svarar. Ska det vara så?
Tilläggas skall att vi betalar båda över 700:- för den här kursen på 4x2h.

Kan man bli annat än förbannad?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.