Mysig söndag

Idag fick vi för oss att åka till Halmstad bara sådär hux flux. Lillebror skulle firas på eftermiddagen och jag ville ge något mer än bara tidningsprenumationen som jag fixat tidigare. Blev ett presentkort på JC. Vågar inte köpa kläder eftersom allt bara är på rea, går ju inte byta då. Nu får han välja själv istället.
Vi passade på att ta vår dagliga promenad där nere. Gick lite bland stugorna. Var en hel del folk därnere nu trots årstid och väder. Mamma sa igår att flera av de nya stugorna är permanentbostäder. Fast ja vette tusan om jag skulle vilja bo där året om. Det bara blåser hela tiden! Halmstad – staden där vinden ALDRIG vilar. När jag bodde där höll det på att driva mig till vansinne. På något sjukt sätt hade man alltid motvind. Motvind till skolan, motvind hem från skolan. Skitställe! 😉 Fast på sommaren är det riktigt mysigt. Minns dagen då jag skulle säga upp min lägenhet. Gick ut genom porten och solskenet och de ljuva milda vindarna mötte mig. Var beredd att springa tillbaka in i lägenheten igen och bara behålla den för all framtid. Men så kom jag att tänka på vintern….
Nu är det dags att göra lite nytta. Skolan börjar i morgon och jag är vad man kan kalla en aning efter i det arbetet.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.