Mysig lördagskväll

Mamma hade inga semlor hon heller men det blev lite te och räkmacka istället och det satt precis lika fint.
Jag och Thomas var sugna på att hyra film så vi beslöt oss för att tvinga med Nicko på promenad till macken. När vi kom ut genom dörren stod regnet som spön i backen, Nicklas och Thomas var snabba in i bilen. Jaha, vad hände med vår promenad? Ska lite regn stoppa oss? Tydligen. Bilen fick det bli. Väl på macken valde vi snabbt Beck – Flickan i jordkällaren. Det var när vi skulle betala som jag såg det. Kände verkligen igen bruden som gick förbi mig och in på toa. Gick upp ett ljus då en liten långhårig man stod och bläddrade i Expressen vid tidningsstället. Aha Svenne! Aha Lotta! Det var The Svenne och Lotta. Stor kultvarning! Jag blev alldeles till mig och drog frenetiskt armbågen i sidan på Nicko. Psst pssssssst, ser du vem det är? Herregud vilken töntvarning det är på mig ibland 😉 Ångrar dock att jag inte bad Svenne the man om en autograf, eller åtminstone ett kort på mig och honom. Det hade varit något att lägga ut i bloggen det! Väl hemma verkade Dale och Bengtsson inte riktigt förstå hur stort det här är. Ungdomar idag har ju noll koll på kändisar alltså. Även om Svenne inte är så stor nu har han varit det mina kära vänner. Han har varit STÖRST!
Nog om dem. Filmen var i alla fall lite av en besvikelse. Nu börjar man känna av att Beckfilmerna tappar stinget. Men några hårdkokta kommentarer från snyggingen Gunvald hade de lyckats klämma in. Tack och lov för Gunvald!
På vägen hem tog vi en sväng förbi det omtalade huset som lyser upp hela bygden. Var otroligt vackert där det ligger lite utanför och sprider ljus. Skulle kanske inte vilja ha mitt hus så men det är skönt att det finns andra som tar på sig att sprida ljus så här i mörkret.

upplyst-hus.jpg Fast det är mycket vackrare i verkligheten!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Mysig lördagskväll”

  1. hehe svenne och Lotta. Mamma kände en som köpte deras bil engång å mamma brukar säga att jag har kört svenne och lottas bil.Inte för att jag kan förstå att de är så skoj=) Hade vi pratat Mikael Persbrant eller någon annan heting kunde jag förstå haha…

Kommentarer inaktiverade.