Go Shakira!

Läste i min Cosmopolitan att Shakira sagt följande:

” Det största misstaget en kvinna kan göra är att gå ut i köket. Gör du det kommer du aldrig ut därifrån.”

Alltså, ni brudar som ännu inte tagit steget in i köket. Låt bli!

Shakira  Smart brud!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

8 reaktioner till “Go Shakira!”

  1. Visst stämmer det… Men jag kommer ju därifrån med, för vi brukar oftast vara båda två sammtidigt o hjälpas åt.. o det är jag glad över för jag hade int eorkat göra allt själv… Så har jag uppfostrat min man då?! Fast det finns säkert sådana kvinnor som jämt få stå i köket själva o de ska nog låta bli o gå in där… 😉 kram

  2. Jag hade slängt ut dej om du hade gått hemma hela dagarna och inte gjort något.
    I detta hushållet står jag för kosingen josse för hemmet eftersom hon inte jobbar.
    Klipp dej och skaffa ett jobb.

  3. Hmm… Ok, då var det dags för min åsikt. Om bara en jobbar i ett förhållande är det nästan självklart att den som går hemma tar hand om hemmet. Om däremot båda parter arbetar är det en annan sak. Ofta blir det ju så att kvinnan tar hand om hemmet. Det kan nog bero på att hon i början av ett förhållande/ett samboskap tycker det är lite roligt att leka hemmafru och laga mat, städa och tvätta för både sig själv och sin sambo. I och med att hon finner dessa sysslor roliga tar hon över dem. När mannen en gång har lärt sig att det kan göras av någon annan är det nog svårt att få honom att vilja ta tillbaka dem igen… Alltså ska man akta sig för att ta över för mycket som tjej…

    Om man har en sambo som ändå vill hjälpa till hemma kan det dock finnas ytterligare ett problem. Kvinnan tycker inte att mannens städning duger utan klagar och gör om det igen… Givetvis tycker inte mannen att detta är roligt och slutar förmodligen hjälpa till. (Om du nu tvunget måste städa igen – gör det när maken är UTE!)

Kommentarer inaktiverade.