Nu är det kvällen

Sitter och väntar på Sju år i Tibet som börjar på tv1000 klockan 20.00. Har aldrig sett hela den tidigare, bara lite delar hit och dit. Nicklas säger att den är superbra, iofs säger han det om de flesta skitfilmer men jag tror själv att den här kan vara en höjdare.

Ska knappa in lite nya recept på min sida stekpanna.se. Jag säger MIN sida för att det låter så jäkla bra 😉
Var jag som ville ha den från början, dock har min entusiasm minskat med tiden. Det kommer in lite recept då och då från folk. Betydligt fler som besöker sidan än som lägger in recept iaf. Ungefär som på den här sidan. Många som besöker men få som lägger kommentarer, jaaa det var en pik 😉

Det blev förresten en promenad idag också. Åkte till morsan och gick där, lite omväxling är aldrig fel. Blev dock varma mackor när vi kom hem. Dålig karaktär och hungrig mage.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Nu är det kvällen”

  1. Nemen vad duktiga ni är… Känns som om jag måste skärpamig lite med det där.. De blev varma mackor för oss med kan jag meddela..gott o snabbt! Kram

Kommentarer inaktiverade.