Tisdag

Idag var det inventering på jobbet. Snurrar siffror och stekpannor i hela huvudet nu 😉

Nicko tar hårt på det här med nytt liv. När han kom hem från jobbet idag ville han direkt att vi skulle ut och gå en runda. Det gäller att passa på när han är på sådant humör så jag tvekade inte en sekund. Antar att detta var en engångsföreteelse…

Vi kom hem lagom till gröten var klar i ugnen. Jag gjorde en chansning idag och tog hälften vanlig mjölk och hälften laktosfri. Men det gick inte. Fick ont i magen 🙁 Jag får nog bara acceptera att det är laktosfritt som gäller hädanefter. Tog en Samarin, iofs borde det väl inte hjälpa men jag är lite av den tron att Samarin hjälper mot allt. Ett universalmedel!

Sitter i fotbad nu och det är niiiiice!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Tisdag”

  1. morsan fick fotbad av mej i julkapp. verka lite inveckat så ville läsa i boken man fick, så att inget blir fel liksom när man ska ha den. men nu har hon slarvat bort den där boken. jaha. okej. kul. man får väl chansa då? vilken knapp man ska ha först liksom….

  2. Åhh va avundsjuk jag blir nu! Under nästa runda till Ge-Kås får jag nog minsann ta och inhandla ett riktigt fotbad. Använder skurspannen nu…

  3. Kunde du väl sagt tidigare att du ville ha ett fotbad så hade du kunnat haft ett nu…;)

Kommentarer inaktiverade.