Min lilla Ally

Just precis nu går det repris på Ally McBeal på tv4+ om någon missat det. Den knäppa lilla advokaten kommer för alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Minns att jag vid varje avsnitt blev som förbytt och skrek och ojade mig framför tv:n då Ally klantade sig. Underbaraste program någonsin!

Vart fan blir Nicko av egentligen? Han åkte för 15 min för att hämta pizza. Iofs var det 30 min väntetid idag men de har ju gått för längesedan. När man talar om trollen… Pizzan har landat!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Min lilla Ally”

  1. Åt ni pizza igår… Skulle int eni börja era nya liv i måndags? Lr gällde de bara godis o inte pizza? 😉 kram

Kommentarer inaktiverade.