Kul lista

Hittade den här listan på en annan blogg. Snodde den.

Höger- eller vänsterhänt: Definitivt högerhänt.
Humör just nu: Trött, hade lätt kunnat slockna här och nu. Utöver det är jag vid gott mod.
Favoritgodis: Pringles Sourcream/Onion chips och choklad. Speciellt den nya daim-maraboun och Geisha.
Är det nåt du absolut inte äter: Gröna ärtor har jag svårt för om de inte är sådär ihop geggade som på julafton 😉 Falukorv är en annan grej som sitter djupt rotat sedan barndomen. Mannagrynsgröt – konsistensen är blä!
Kläder just nu: Nicklas alldeles för stora morgonrock + ett par raggsockor.
Musik just nu: Just precis nu ingenting men annars är Pink en favorit. Gillar det mesta som spelas på radio Rix. 
Sommarplaner:
Jobba lite antar jag. Och måla resten av huset…
Hur många kuddar sover du med: 1, som börjar bli lite sliten nu. Dax att köpa ny. Gubben behöver en han också. Jag vill inte veta hur gammal den är, men med tanke på utseendet gissar jag från urminnes tider.
Favoritväder: Mittemellan och lagom. Som alla andra svenskar. Inte för varmt och inte för kallt. En vårdag då solen skiner mår jag som bäst.
Morgon- eller nattmänniska: Inget. Är trött på kvällarna och orkar aldrig gå upp på mornarna.
Sparare eller slösare: Jag ser mig som en sparare, andra ser mig som en slösare. Vadå!? Pengar är väl till för att rullas? 😉
Kommer du ihåg din första kärlek: Jaaadå. Pierre på dagis. Brukade alltid pussa honom tills han sa till fröken, det var nog enda sättet att få mig att sluta.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Oj oj oj. jag är en sån människa som aldrig kan vara lagom. Antingen ska det vara stort eller obefintligt. Alltså antingen blir det väl inga barn men det kan likagärna bli 3-5 st. men jag siktar på 2…. eller kanske 3 😉
Bio eller promenad: Promenad till bion kanske?
Stjärntecken? Skorpion. De sägs vara svartsjuka, misstänksamma, hemlighetsfulla, bestämda, målmedvetna, skarpsinniga och passionerade. Visar sina känlor, ofta förstorade till max på både ena och andra hållet.
Rädd för insekter? Nej men ödlor! Fick riktig fobi då jag en natt vaknade av att det kröp en ödla fram och tillbaka på min rygg, under linnet! Inte kul alls. Någon katt måste släpat in den under dagen och på natten tog den tillfälle i akt att besöka min säng… 
Pizza eller hamburgare? Svårt val. Pizza is the winner!
Skriver du dagbok? Bloggar här. Skriver ytterst sällan i min pappers-dagbok, men det händer.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har tre tatueringar redan och det finns risk för att det blir en fjärde.
Stökigt eller välstädat? När jag var liten gillade jag att dra fram så mycket saker som fanns och sitta mitt ibland alla grejer. Gillade det stökiga liksom. Nu trivs jag bäst i välstädat men dör ej om det ligger lite skit i hörnen.
Saltar du på maten? Alldeles för mycket. Älskar salt mat!
Gillar du att sjunga? Ja, hellre än bra. Karaoke med tjejerna är inte helt fel.
Brukar du sola? Jag tillhör dem som pressar, gnäller och stönar i trädgården på sommaren och även de som njuter på solariet på vintern.
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten eller låter det vara.
Kaffe, te eller inget? Te. Brukar ibland lägga i lite Lime och Ceylonkanel-honung från Lustgården. Det blir fruktansvärt gott! Bra om man har ont i halsen.

Nu ska jag sussa!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.