Good morning 2007

Nytt år.
Nytt liv.

Nicko deklarerade i morse att nu börjar vårt nya liv. Tydligen ska vi gå ner i vikt lagom till vi landar på beachen i Thailand. Han föreslog dessutom att jag skulle skaffa en maskin att ta bort celluliter med. Jaha, man tackar för den upplysningen… 😉
Visst är det härligt när ens män är ärliga!

Det nya livet består iaf av att äta mindre portioner. Man behöver inte ta den där extra portionen som gör att man nästan mår illa av mättnad. Äta oftare, alltså ta med frukt till skolan/jobbet (Gott och blandat påsen innehåller INTE riktig frukt Nicklas!). Godis ska bara ätas på lördagar, det ska då vara ett måttligt intag! Lite syndare får man vara på fredagar om man heter Josefine och är dödligt sugen på Pringles alt. daimchoklad.
Viktigast av allt, dagliga promenader!
Det sista bryter jag troligtvis redan idag. Vädret suger och jag ska jobba – oddsen är emot mig!

Vårt nya liv invigs här och nu! Typ…

 😉

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.