Skynda skynda

Om en kvart kommer mamma, Thomas och Daniel hit för att hämta upp mig. Sedan bär det av mot A6 för lite shopping så här i mellandagsreatider. Projekt nummer 1 är att hitta en tröja till nyårsafton, nummer 2 att hitta födelsedagspresent åt Daniel, nummer 3 är en stooooor vas till mina pinnar. Bör vara iaf 70 cm hög tror jag för att det ska bli bra. Nähä nu måste jag borsta tänderna annars blir jag aldrg färdig i tid!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Skynda skynda”

  1. åååå fy vad roligt att åka o shoppa.. de vill jag med men jag få ju aldrig med nån.. lr jo Anders bruka var asnäll o ställa upp men idag ska han ju ”jobba” här hemma.. å nu är det ju nästan försent att åka nån stans.. ja ja hoppas du hittar mkt där uppe..:) kram

Kommentarer inaktiverade.