Favorit julfilmer

Nu när alla är lediga blir det lätt att man fastnar framför en film på tv:n. Listar därför mina favorit filmer som berör temat julen:

Love Actually: Är en stor favorit året om men just i juletid är den perfekt! Handlar om olika människor vars liv flätas samman i juletid. Komisk, tragisk och alldeles underbar film! Snyggingen Hugh Grant är med och det gör ju inte saken sämre.

Ett päron till farsa firar jul: Klassiker som man aldrig kan få för mycket utav. Handlar om den klantiga pappans försök att skapa julfrid.

Tomten är far till alla barnen: Svensk komedi när den är som bäst! Handlar om en typisk modern familj som består av dina barn, mina barn och våra barn. Alla, både barn, ex, nuvarande och vänner ska samlas och fira jul ihop. Kan det gå annat än illa?

Ensam hemma 1: En film för hela familjen. Man kan inte låta bli att skratta åt den lille söte killens påhitt. Handlar om en kille som blir kvarlämnad hemma då familjen åker iväg för att fira jul. Efter ett tag börjar två skumma typer dyka upp runt huset och lillkillen gör fällor för att stoppa dem.

Nu är det jul igen: Även detta är en rolig film för hela familjen. Handlar om en man som aningen motvilligt får ta över tomtens jobb under julen.

Ogifta par: Film av Peter Dalle som är hysteriskt rolig. Handlar om två par, det ena med grava relationsproblem, som ska fira jul ihop. Suzanne Reuter och Lena Endre är bara bäst ihop!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.