Mellandagsrea?

Vad har hänt med rean? Hallåååå!? Är det någon som sett rean?

Har aldrig varit med om en sådan lite mellandagsrea. På MQ t.ex. fanns det bara två ynkliga ställ med kläder som det var rea på. Tycker det är synd att mellandagsrean bara glider förbi i butikerna. Kanske är den traditionen påväg bort? Jag hittade iaf en tubtop till nyår, dock inte på rea men ändå, jag hittade den!
Blev lite krafs på IKEA också. Nya temuggar bl.a. Hoppas inte färgen lossnar i dessa som det gjort i de förra jag köpte där. Usch och fy. Var en liten trevlig dag ihop med familjen det här. Inte ofta vi 4 gör saker tillsammans bara vi.
Nu bär det av på tjejkväll hos Cina. Myspys!

Jag och Daniel Laddade för shopping

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.