GOD JUL!

Dopparedagen!
Klockan kvart i åtta i morse väckte en mycket otålig Nicklas mig, då kunde han inte hålla sig längre. Han sprang ut i bara kalsongerna till bilen där han gömt min julklapp. Det var två jättefina halsband och ett par örhängen. Gissa om jag var i chock! Hade verkligen inte räknat med att få mer än den där filmen jag själv valt ut. För mig är det lika mycket, om inte mer, värt att han har tagit sig tid och anstängt sig för att hitta något, själv. Jag är rörd!
Tackar alla snygg brudar för de fina julklapparna jag fick av er! Hinner tyvärr inte skriva mer nu för vi ska snart iväg till Nicklas föräldrar på julmiddag. Om inte julmaten gör mig halvt förlamad skriver jag mer ikväll.

GOD JUL! 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “GOD JUL!”

Kommentarer inaktiverade.