Aaaarrrggghhh!

Jag blir galen på den manliga hälften i det här förhållandet. Förra julafton sa han på morgonen att jag skulle få en fin och speciell julklapp någon gång under dagen. Jag väntade och väntade och väntade…. Ingen julklapp dök upp. När vi åkte från mamma sent på julaftonskvällen var jag bara tvungen att fråga om han glömt bort min fina julklapp. ”Ähh, det var ju bara ett skämt” kläcker han ur sig då! Ett skämt! Det är totalt superförbjudet att skämta om julklappar! Gissa om jag var en aning förbannad efter det.
Nu verkar det som om Nicklas försöker sig på en favorit i repris i år. Hela dagen har han pratat om en fin julklapp som jag ska få. Åhh, jag blir galen. Man kan aldrig veta med gubben min om han menar allvar eller ljuger. Likaväl som det kan ligga en ny mobil på bordet i morgon på morgonen kan jag vakna med en tvättsvamp bredvid mig i sängen, om ens det!
Suck, det här kommer bli en lång sömnlös natt för min del…

Bingolotto går inte så bra idag för övrigt. Brukar ju ha tur och vinner alltid något men turen verkar inte vara på min sida idag.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Aaaarrrggghhh!”

  1. haha. fy fan vilken taskig gubbe du har! så kan man inte säga! man blir ju jätte glad juh!… hmmm… hoppas han menar allvar nu då. annars har du ju ett år på dej å komma på nåt riktigt hemskt till honom till jul… bara en strumpa eller en halv kalsong. snusdosa med fårskit i. eller bättre, katt piss. !!! eller typ inslaget i fint paket typ ägg eller bacon, en mosad tomat vore ju nått. eller, en ko skit. en gammal mus kanske? inte så svårt att fixa? hahaha, fan va kul.

  2. Nemen harregud Josse hur acceptera du detta.. Fy fan vad jag hade varit sur på Anders LÄNGE om han hade gjort så mot mig fy fan säger jag bara.. Mne jag hoppas varkligen att du få nåt i år! Tack för de fina julklapparna jag fick av dig!!! Ha en fortsatt trevlig dag på julaftonen! kram

Kommentarer inaktiverade.