Home sweet home

Efter att ha firat jul en hel dag är man ganska trött nu. Nicklas ligger här i soffan bredvid och pratar i sömnen. nyss sa han något om att vi inte ska elda. Ok hmmm, tolkning tack? 😉
Det har varit en alldeles underbar julafton! Lite irritation på en blåsa jag fått på tungan, är liksom en enda dag på hela året då man MÅSTE kunna äta och jag får en jobbig blåsa då!
Dagen började hos pappa där vi bara stannade till för att lämna och få julklappar. Sedan fortsatte vi till Nicklas föräldrar där familjen var samlad för att njuta julmat. God sådan! Morotslåda är ett måste! Kvällen spenderades hos mamma och Thomas där vi åt den traditionella julgröten. Låter som om vi bara ätit hela dagen… Fast det är väl lite det julen går ut på. Julklappsutdelning hann vi dock med. Har fått så mycket fint idag att det nästan inte är klokt!
Fick med mig kameran för en gångs skull men glömde stoppa i minneskortet så kort blev det inga. Daniel har mejlat ett som jag får lägga ut senare. Men här kommer några av de sakerna jag/vi fått denna dag:

julklappar.jpg    grytor.jpg    dorrmatta.jpg 
Rörstrand muggar,          Grytor                     Kul dörrmatta  
Cult ljus, tomte

karaff.jpg  kolsyremaskin.jpg  bocker-julklapp.jpg
Happy Karaff                Kolsyremaskin        Det okända, Kajsa I. 
                                                              Festmat, Ebbas stil    

Nu, mina kära vänner, tackar jag för denna julafton och kryper ner i sängen. Godnatt!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Home sweet home”

  1. cool dött matta. kul!
    o den där kolsyermaskinen… misstänkt att det har vatt en bra present i år. frän. 🙂

Kommentarer inaktiverade.