Go Maggie!

Äntligen har Maggie tagit sitt förnuft till fånga! Den där Per-Martin som aldrig verkar kunna bestämma sig för vem han vill ha är inget att hänga i julgranen. Han är en sån där som vill äta kakan men ändå ha den kvar.
Enligt den här artikeln blev han iaf ordentligt brädad på Mickes bröllop. Kanske lite illa valt tillfälle av Maggie, men som en annan bonde sa: Man kan inte rå för sina känslor. Girlpower!

En annan kvinna som tyvärr har noll girlpower är allas vår kära Linda Rosing eller hrm förlåt, jag menar Bionda. Ja jisses…
Jag blir så makalöst besviken på denna dam att jag snart går i taket. Värre berg och dalbaneliv får man leta efter. Ena stunden moraltant som inför skolungdomar predikar hur man ska leva, nästa stund avklädd bimbo i FHM! Moraltanten gillade jag, kunde t.o.m. acceptera den politiska karriären, men det här! Varför kan kvinnan inte bara slappna av och vara sig själv?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Go Maggie!”

  1. kansek hon är… hm iaf.. vem fan va maggie? va de med på flintens bröllop? med hon antia elle rva den smala tanten hette. (tur han inte tog den bredkäftade paddan!) fast hon va rätt mysig liksom. men men… asså tycker´de 2 tjejern asom va hos MR gås näpp (per-martin) bara utnyttjade han för att aaah då kan vi ha bed and breakfast och ett cafe där och där skulle vi kunna bygga det… eeeh … inte schyst. skulle inte jag godta! dumpa packet. paddan skulle passa han bättre. HA

Kommentarer inaktiverade.