En kväll av längtan.

Denna kväll har ägnats åt Bingolotto och Thailand. I det förstnämnda gick det bra, vann två Sverigelotter. Ska rätta dem i morgon på nätet så jag verkligen inte missat någon vinst. Sen har vi Thailand. Nicklas har spenderat en hel del kvällar på sistone med att drömma och surfa på nätet om det underbara landet. Tror han längtar mer än jag! Det ska bli satans skönt att komma iväg igen! Första veckan är vi på samma strand som sist, fast på ett annat hotell, Karon beach Resort. Vecka nummer två spenderar vi på en annan strand, Cape Panwa Hotel. Jag vill åka nu! Varför denna eviga väntan?!

Slänger in lite bilder från förra semestern:

Nicko jagad av våg  Jag med elefanterna  Nicko matar elefanter 

Härligt vatten!  Jag på nyårsafton  Nicko på nyårsafton  I väntan på planet som ska ta oss hem

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

7 reaktioner till “En kväll av längtan.”

 1. Lucky both of you!

  Själv var jag i Slovenien och Barcelona i somras. Men sen blev man ju allvarligt sjuk på det och det var inte så hot med tanke på allt som det innebar.

 2. Nicklas: Jag ska dit med dig!

  Suzzi: Jag är lycklig! Fast det blir krångel att ta ledigt från skolan. Men det skiter jag i, behöver min semester. Barcelona ska vara häftigt har jag hört. Slovenien har jag noll koll på. Usch inte kul att bli sjuk 🙁 Själv tar jag en äggkopp jäger varje morgon då vi är utomlands för att det sägs motverka alla baciller som finns. Tips.

 3. Låter som ett fint tips.
  Läkarna kan ej avgöra om det var utlandets fel att jag blev sjuk. Kan likaväl ha blivit angripen i Sverige. Bakterierna finns nämligen naturligt på vår hud och de kan tänkas vilja in genom både små/stora/mellan-sår och sen ut i blodet.
  Kan ha varit mina egna bakterier eller någon äckelgubbes bakterier jag fick i mig. Urk på burk!
  Själv hoppas jag på att det var någon snygg kändis bakterier jag fick i mig. Att det var mina egna låter ju alldeles dötrist och odramatiskt 🙂

  När drar du till drömmarnas paradis då? Efter jul?

 4. Den som väntar på något gott. . .
  GOD, jag verkligen hatar det ordspråket!

Kommentarer inaktiverade.