Världens goaste läkare.

Jag har världens goaste läkare! Hon kan knappt svenska och frågar hela tiden hur man säger vissa ord. Idag fick jag hjälpa henne stava till ordet solskydd. Hon lyssnar alltid, är förstående och hjälpsam till 100%.
Har nämligen idag varit på återbesök pga den brännskada jag fick i samband med en ansiktsbehandling med Exuviance. Slänger in ett varningens pekfinger åt er som funderar på att göra en behandling med detta preparat. Det fungerar bra på de flesta människor men vet man med sig att man har en känslig hud bör man tänka till en extra gång. Jag kunde göra behandlingen flera gånger men tillslut fick huden nog och syran som finns i Exuviance tog lite väl hårt. Brännskadan läkte fint men det var ingen trevlig upplevelse.
Idag konstaterade min underbara läkare iaf att det har läkt. Jag har kvar några mörka fläckar men de kommer försvinna med tiden.
Det var nästan att jag tänkte ge henne en kram när jag gick, så go är hon! Har aldrig träffat en vårdcentral-läkare som tar sig så mycket tid med sina patienter som hon gör. Då jag kom med brännskadan gick väl hela hennes lunchrast åt att hjälpa mig, men inte tusan gnällde hon för det. Tack och lov att det finns människor som hon! 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.