Varför naket?

Läste idag i Aftonbladet om det här klassfotot där flickorna på ett hockeygymnasium poserar halvnakna. Deras foto fick inte vara med i skolkatalogen vilket killarnas, som också var halvnakna, fick. Visst det är upprörande med diskriminering, det håller jag med om. Men det är väl ändå inte det största problemet i den här frågan. Varför måste det vara naket? Tjejerna säger att de ville visa att man kan vara naken utan att anspela på sex. Jo visst det är väl sant men hör det verkligen hemma i en skolkatalog? Skolan borde satt stopp redan då killarna tog sin bild. Tycker att folk ska tänka till en extra gång innan de slänger kläderna. Man ser halvnakna unga brudar överallt (läs Lunarstorm) som posar värre än Pamela Andersson. Det är skrämmande. Nä, skärpning brudar på med kläderna!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Varför naket?”

  1. ja det va sjukt! liksom tröga människor. tänk efter innan liksom. sånt fattar de ju att det kommer bli mycket skit om!!! eller??.. nä.. just det…

Kommentarer inaktiverade.