Grattis alla Nicklasar!

Speciellt grattis till MIN Nicklas naturligtvis. Vänlig som jag är stod det tre röda rosor på bordet när han kom hem. Men i ärlighetens namn uppskattar nog jag rosorna mer än vad han gör 😉

Rosor

Var inne en sväng på Klädhörnan idag men hittade nada. Men de skulle få in lite mer festkläder närmare jul sa hon så det är bara vänta och hoppas att det finns något för mig.

Läste Dvärgen av Pär Lagerkvist idag. Det var en mycket tråkig bok! En pessimistisk dvärgs dagbok som bara består av hat mot allt och alla! Läs den endast om du känner behov av att bli deppigast av alla deppiga!

Nu är det That 70s show. Älskar den serien (också…)! Det är bara så dumt att det blir roligt.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Grattis alla Nicklasar!”

  1. Bra när man kan gå in här om man inte hinner ringa till dig. Då vet man ju ändå vad som händer! 🙂 Jag bakade muffins igår fast när jag hade satt in dem i ugnen såg jag att jag hade glömt smöret! Oups! Men de gick och äta ändå – fettfria blev de ju iaf! 😉 Idag var jag i Ullared. Egentligen skulle Emil följa med men jag trodde att jag skulle få mest gjort om jag åkte själv, men sedan kände jag att jag nog ville ha med någon iaf och Carina ställde upp. Vad har du mer gjort idag? Gratta Nicklas! Kram

  2. Vår telefon fungerar ju ändå inte! Förhoppningsvis har de fixat den i nästa vecka. Usch och fy för Ullared, ett nödvändigt ont 😉 Blev det några julklappar då? Muffins utan smör, det låter nyttigt och bra. Kanske man skulle prova…

Kommentarer inaktiverade.