The story about the smörgåstårta

En gång vad det en tjej som så gärna ville lyckas med en grej. Största önskan för henne var att få ett husligt sinne. Det låg ej i hennes natur och det kan göra vem som helst lite sur. Tjejen kämpade och stod i och gissa då vad resultatet kan bli?

En smörgåstårta!

Jomenvisst mina vänner har jag nu stått och hackat, skurit, blandat och geggat. Foto kommer i mon om den är ätbar. Jag får sådana där ryck ibland då jag bara måste få känna mig lite husligt duktig. Oftast blir det då matlagning på schemat, gärna något som låter v-ä-l-d-i-g-t avancerat men är extremt lätt. Sånt gillar jag! Men det går över snabbt. När jag har bränt något till färgen kolsvart, spillt kladd på golvet och har mer disk än vad som får plats i diskmaskinen brukar jag tröttna. Sen går det ett tag innan det där suget infaller, ”om man skulle tillaga en…..”

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “The story about the smörgåstårta”

  1. Men lilla Josse du är jätteduktig i köket! Dom där markand godisarna du gjorde till mig en gång är jättegoda när DU har gjort dem!!! Å jag kan tänka mig att du är en stjärn kock även när det gäller mat. kram

Kommentarer inaktiverade.