Lyckad tålamodsprövning

Vilken morgon! Gick in på HMs shop och vad ser jag där? Det guldiga linnet! iiiiiiiiiiiiiiii!!! Ha-begär, ha-begär. Det står att den ska vara beige men det tror jag inte på, den MÅSTE vara guldig! Men eftersom man ska handla för minst 200:- var jag tvungen att köpa något mer. Efter 1 h (!) letande och massa utrbrott på vårt internet som kopplar ner en gång i minuten hittade jag den här kjolen. Nice! Mindre trevligt är problemet med internet som gjort att jag denna morgon spenderat 1 h med något som ska ta 5 min!!!

 

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Lyckad tålamodsprövning”

  1. Hmm jag måste säga att det linnet va väldigt fint! Kjolen också, men det e linne jag e ute efter… Får se var jag ska hitta mitt linne?? Måste ha ett innan jul.. Jaja får väl leta vidare..

Kommentarer inaktiverade.