Nu är det klippt!

Carolas hår alltså. Tycker det är skitkul att hon spexar med sitt hår. Själva frillan är supersnygg men färgerna! Skunkvarning. Lilla gumman… Nu kan jag iaf skryta med att JAG klippte av mig det långa håret innan Carola gjorde det. Alltid nåt!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Nu är det klippt!”

  1. Herregud så fult! Då kanske jag borde vara tacksam att du klippte av ditt hår normalt..!;) Så söt hon va (katten alltså) jag orkade inte lämna kommentarer på båda så därför blir d såhär.. E ju Idol nu. Antar att du kollar..

  2. Hej Josse! Vad roligtt de är att läsa din blogg.. Såg Carolas frissa på nätet harromdagen.. nja sådär snygg, men det va coolt…

Kommentarer inaktiverade.