Visit hos mormor och morfar

Ikväll åkte vi en sväng till mormor och morfar och hälsade på. Som en bonus fick man gosa lite med deras kisse Missan. Hon är dotter till vår Ester. Missan hade fått ett alldeles eget träd att klättra på i köket (tips till er som inte vill ha klösbräda). Hon ska vara med överallt det lilla livet, ner i källaren, upp i köket, in i sovrummet. Plötsligt var hon borta, då låg hon i mormors säng och sov. Lite bilder på snygging(arna)en: 😉

Puss på dig!             Nyfiken sötis.

Har börjat bli sådär akut baksugen de senaste dagarna. Vill baka lussebullar, knäck, nougat och en massa annat juligt och gott! Men jag hinner inte *panik*panik*!!! Bokade en bakdag med mamma nästa fredag så jag inte ska komma undan. I år ska jag julbaka! Tips på supergod nougat finns här: http://www.stekpanna.se/recipe.php?recipeid=7

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Visit hos mormor och morfar”

  1. Hon är superfin! Har mycket nättare ansikte än Ester. Du kanske skulle satsa på en björk på rummet du också? 😉

  2. Vad hon växer, Lasses syster. Emil tyckte ett träd i köket var den perfekta julklappen till honom. Billigt och bra! 😉

Kommentarer inaktiverade.