Juklappasshopping och pysselkväll

Hujedamej vilken dag det var igår! Åkte till Värnamo för att shoppa julklappar. Hade en färdig lista på vad som skulle inhandlas. Började min rundna på HM för att hitta nyårskläder till mig. Efter en timmes provande var jag helt slut. Köpte ett supermysigt rosa velourset. Ser ut lite som en rosa my little pony i den men gosigt är det! Förkylningen började sen iaf bråka och jag lade ner planerna på nyårskläder. Tröstköpte lite strumpbyxor på Lindex istället. Så var det julklapparna. Inne i stan hittade jag ingenting! Åkte ut på Eko och hittade en del där. Skulle nog satsat på det från början. Nu är det inte mycket kvar men det är kluriga att komma på de där julklapparna.

På kvällen var det pysseltajm hos Linda i hennes nya lya (ett litet skojsigt rim så här på förmiddagen är aldrig fel). Vi gjorde fina julkort, små rosetter, lyssnade på stämningsfull (???) musik och drack glögg. Mys pys på hög nivå. Jag min lilla klenis orkade dock inte stanna så länge – började frysa så framåt kvällen. Antar att det var förkylningsfebern som satte igång. Men det var en trevlig och fnittrig afton ändå!

Matlagning Jag och Cina pysslar Carro, Tina och Linda pysslar

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Juklappasshopping och pysselkväll”

  1. Du glömde nämna den lilla detaljen att du va ungefär 2 timmar sen till Linda för att du va o shoppade i V-mo… O att HV förlorade… Klenis?! Helt klart!! Gå o lägga sig så tidigt;-) Hahaha

Kommentarer inaktiverade.