Pluggdag

Jag blev inte färdig med den där uppgiften. Det var så tråkigt så jag satte mig och läste istället. Faktiskt en riktigt bra bok, vilket annars är en bristvara bland litterturen man ska läsa på högskolan. Boken heter ”Nässlorna blomma” av Harry Martinsson. Sorglig men bra. Är dock lite svårt att läsa när man har en söt katt stirrande på en. Lilla Ester är så väluppfostrad, hon sitter nedanför soffan och väntar på att man ska bjuda upp henne. Hon kan sitta där hur länge som helst och vänta. Men jag är sådär hyperlöjlig när jag pluggar, måste ha tyst och lugnt omkring mig, så inga katter i knät tack. Kan heller inte plugga om det är stökigt i huset eller om jag vet att tvättkorgen är full utan att jag satt på en maskin. Dumma idéer men that´s me!

img_1681_2.jpg

Ikväll är det Bonde söker fru och Lost på tv. Underbart! Läste förresten att Andreas skulle hångla med någon ikväll, hmm undrar verkligen vem det kan vara…. Känns som om man visste ganska tidigt vem av alla brudarna bönderna skulle välja. Det bara lyser passion mellan vissa. Men programmet är kul ändå!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.