Godermorgon både herre och fru….

…vi önskar eder alla en fröjdefull juuuuuuuul!

Borde väl snarare vara godmiddag nu men jag har inte riktigt vaknat än. Kunde inte sova i natt…heller…. Har börjat få sömnproblem. I natt berodde det dock mest på att en viss Nicklas låg och bredde ut sig i sängen. No respect! Är det inte han så är det någon katt som stör.

Fick Finnveden och Västboandan idag. Stod att det är långöppet i V-mo på lördag. Funderar på om jag kanske skulle ta en julklappsrunda dit. Har en massa rabatter på HM också. Borde verkligen ta tag i det där med kläder till nyårsafton. Vill väl egentligen ha en fin klänning men den får inte vara överfin lixom, man måste ju kunna använda den fler gånger. Dessutom får det inte vara en sån där stramt åtsittande sak. Andas är nämligen en nödvändighet som ska kunna utföras även i sittande läge. Usch och fy, detta för tankarna mot balen sista året på gymnasiet. En trevlig tillställning för all del, hade varit ännu trevligare om man kunnat andas. Satt helt spikrak i ryggen hela kvällen och fick ta halva andetag för annars hade nog klänningen spruckit. Men den var fin iaf!

Nu måste jag fortsätta plugga! Har planerat att göra fördigt en uppgift på hemtentan idag iaf.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.