Äntligen!

Äntligen! som underbara Gert Fylking sa. Äntligen har Josse fått igång sin blogg!

Det hela började med att Nicklas fick för sig att jag skulle ha en egen blogg. Mest berodde nog detta på att han helt enkelt inte orkar höra mig tjata om allt som faller mig in för stunden. Ett bra sätt att lösa det problemet vore helt enkelt att ge mig en blogg. Men ack ack ack, så lätt skulle det inte gå. Jag är en kvinna med höga krav you know 😉 Alltså: Bloggen dög inte. Fula färger – dåligt upplägg tyckte jag. Men med lite fixande och trixande lyckades han hitta och fixa till en blogg som fick betyget godkänt. Det här är resultatet.

I mitt allra första blogginlägg kan jag berätta att idag har Vikaholm klätts i julprydnad. Upp åkte julstjärnan, julgardinerna, adventsljusstaken och hör och häpna jultomtarna! Tabu tabu! Till mitt försvar vill jag bara påpeka att jag endast har fyra ynkliga tomtar, det var väl inte så farligt? Insåg dessutom att jag inte kommer hinna pynta någon annan dag så det var lika bra att passa på.

Nu är det bara julklapparna som ska fixas, har faktiskt redan fixat en hel del. Tråkigt att ha sådan framförhållning men ändå skönt. Måste säga att det går lättare i år än vad det brukar, fantasin gror nog som bara den!

adventsljusstake      julstjärnan

 

3 reaktioner till “Äntligen!”

  1. Tyvärr Josse! Men det e alldeles för tidigt att sätta upp ljusstakarna… På fredag hade varit helt ok men inte igår… Hade du bara gjort allt iordning hade du visst hunnit sätta upp det på fredag.

  2. Ingen fara alls Jossis! Vi har satt upp en del ljusstakar o julstjärnor osv.. ja menar det är ju första advent i helgen! Men.. jag har inte tänt nåt än.. det får vänta… Har du det?? Väntar bara på att få tända min nya stjärna i fönstret. (9.- IKEA) Ok, måste skryta lite till om det. Jäkligt bra kap.
    KRAM

Kommentarer inaktiverade.