Borde varit död nu?

Om det ligger en död mus i det där juicepaketet borde jag väl har varit död vid det här laget va? Eller åtminstone börjat kräkas?

4 Responses to “Borde varit död nu?”

 1. Anna skriver:

  Jag blev matförgiftad av en halv köttebulle en gång från ett julbord. Åt halva å tyckte den smakade skumt och sen tittade jag på den andra halvan och den var alldeles mjuk och röd innuti. ca åtta timmar senare fick jag såå ont i magen och fick vara på toan hela natten. De var inge roligt. Tänk vad en halv köttbulle kan ställa till de=) De borde kännas på paketet om de ligger nåt i din juice=)

 2. Carro skriver:

  Josse, du kommer inte dö!! Jag lovar! Men tycker däremot att du borde sila den som mormor sa… Hade varit kul o veta om det finns nåt i. Men även om så e fallet, kommer du inte dö.

 3. josse skriver:

  Det var inget i paketet. Tack och lov. Dålig apelsin trodde mormor. Jäst. Usch och blä! Men jag lever, jag LEVEEEER! 😉

 4. Carro skriver:

  Du e fan söt!! Älskar dig! Hade inte låtit nån apelsinjuice ta död på dig bara så där…. Puss