Hjortstek

Va gott det blev! T.o.m. Nicklas åt utan att gnälla. Vanligtvis berömmer han min mat men… Det finns alltid ett men. ”Gott men lite för salt”, ”gott men det känns som om det fattas någonting”, ”gott men…”.
Men idag var det bara gott! Inget men!

Jag är så mätt nu att jag nästan mår illa. Det är ju inte trevligt men va fan, det är inte så ofta man äter hjortstek och då får man la passa på! 😉

   

 

Så, beröm mig nu, tack :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

7 Responses to “Hjortstek”

 1. tina skriver:

  aaah fy fan va gott det ser ut! =) bra gjort!

 2. Helena skriver:

  Mycket snyggt!

 3. Henrik Olsson skriver:

  Ska det se ut på det viset får du gärna bjuda mig på middag 🙂

  /Henrik Olsson

 4. Carro skriver:

  Jag e riktigt stolt över dig!! Hade dock gärna velat se dig in action;) Haha, men som sagt riktigt stolt! Ringer dig om en stund, batteriet va slut i telefonen annars hade vi talats vid nu… Älskar dig, trots ditt lilla missöde i fredags…:) Puss

 5. Linda S skriver:

  Nu blir jag hungrig

 6. Linda S skriver:

  Och nej du, Henrik Olsson. Är det någon hon ska bjuda på middag så är det jag!

 7. josse skriver:

  Äsch, det var väl ingen konst! Är man duktig på matlagning så är man :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: