Ny fin katt

Igår när jag kom till jobbet stod den här snygga kissekatten på disken. Jag fick ha-begär direkt! Så underbart fin! Om jag inte är helt ute och cyklar så är det gjuteriets modellsnickaren P.A som har tagit fram denna mycket lyckade design. (Vet att han läser här ibland – Bra jobbat P!!!)

 


Katt i gjutjärn från Skeppshults gjuteri

Men blir hemmablind när man går på jobbet och ser gjutjärnsgrejer hela dagarna, tillslut ser man inte hur mycket fint det faktiskt finns. Men den här katten var speciell, inte lik mycket annat vi har.  Det är fler än jag som fastnat för katten då vi fick in dem i fredags em. och det just nu bara finns två ex. kvar! Men lugn, bara lugn, jag ska lägga fram önskemål om att dessa gjuts efter semestern igen så att fler kan ta hem en liten kissekatt 😉

9 Responses to “Ny fin katt”

 1. Peter skriver:

  Det står väl SKEPPSHULT ibakhuvudet på kissemissen oxå? minns inte om de gjorde de på denna…….blev en del olika varianter=) Kul att dem säljer. Vad är de för pris på dem? Hälsa gubben din!

 2. josse skriver:

  Jo visst står det Skeppshult! De kostar 139:-, precis lagom tycker jag. Har ni sparat de andra varianterna? För de hade ju varit kul att se!

 3. Peter skriver:

  Jo jag har sparat en annan variant iaf.

  Tycker nästan de var för billigt;-)

 4. Annie skriver:

  Den e jätte söt.

  Jag vill ha den!!

  Hoppas att du har det bra Josse

 5. Anna BErgenholtz skriver:

  Vilken fin kisse… Och vad fint det blev med nytt tak…. Vad är det för turgrisar som du umgås med på liseberg. Nu finns det väl inga stjärnvinster kvar ha ha. Kram trevlig sommar

 6. josse skriver:

  Annie: Jaha, du det hade jag ju kunnat tänka mig. Men de är tyvärr slut nu. Tjata på pappa! 😉

  Anna: Nope, inte en enda stjärnvinst på hela Liseberg 😉 Ja, det blev bra med det nya taket. Ser ut som ett helt annat hus! Grattis, grattis förresten!

 7. jossan skriver:

  heej!!!!!! jag älska r en som heter alexander

 8. josse skriver:

  Jossan: Ok. Grattis till dig!

 9. […] Viktig sak nummer två (Statement Earth serien var nummer 1) är att den fina gjutjärnskatten från Skeppshults gjuteri, som jag har berättat om tidigare, nu har fått en liten kompis! Jag har naturligtvis låtit denna kompis flytta in hos oss då storkatten verkade lite ensam Lägger in några bilder men ni får ha överseende med min dåliga fotografering. Försökte desperat ta en kass ficklampa till hjälp. Måste skaffa mig en bättre kamera… Eller så kan ni ju åka till fabriksbutiken i Skeppshult och se på sötnosarna live! […]