Semester

Konstigt att när man är ledig och har semester är den tid då man har som mest att göra. Jag har inte uppdaterat bloggen sedan i tisdags, så här kommer en uppdatering.

I onsdags åkte vi till Unnaryds marknad. Mest för att köpa marknadsgodis… 😉 Men vi tog också tillfälle i akt att träna Fia i att gå bland en massa folk. Det gick riktigt bra! Hon lärde sig snabbt att man ska sträva efter att rusa i de tomma luckor som uppstår där inget folk står för att kunna ta sig fram :mrgreen:
Vi köpte med oss lite fika som vi sedan käkade hos mormor efter marknaden. Underbara sockerbullar, min favorit. Mums!

I torsdags körde vi Fia till mormor på morgonen för vi skulle nämligen med min och NIcklas familj till Liseberg! Så kul! Jag gillar att åka karusell och spela upp mina pengar på godishjul 😉 Tyvärr var det ganska mycket folk så det blev inte så mycket åkande som jag hade beräknat. Men hann med Balder, Kollerado, Flumride, Jukebox och Lisebergsbanan. Hann också spela upp lite pengar. Jag slog killarna i ett spel där man skulle slå på spikar som ploppade upp ur några hål. Jag slog som satan och vann! Gött att trycka ner pojkarna lite ;-) Nicklas var väldigt spelglad och ville absolut vinna en stjärnvinst. Han gick så långt som att spela i det där trååkiga hjulet med trista saker som skålar, grill, dammsugare osv. Tyvärr vann han där en rälig vas som vi fick släpa på 😉 Tur att vi hade ett skåp i vid södra ingången som vi kunde låsa in vasen i. Thomas hade flyt och vann först stjärnvinsten på Marabouhjulet och sedan stjärnvinsten på Kexchokladhjulet! Blev tungt att bära och fick inte plats i skåpet så han fick gå till bilen för att lasta av, precis då ringer Daniel och berättar att han har vunnit stjärnvinsten på Kexchokladhjulet! Hela bilen var full av choklad! :mrgreen:
Nicklas blev naturligtvis mer sugen på att vinna stjärnvinst efter det så han gick till Ahlgrens bilarhjulet och vann då änstligen sin efterlängtade stjärnvinst – en rosa bilkylväska proppad med Bilargodis! Så nu har vi godis i några veckor att smaska på.

    

I fredags var det hundutställning i Tvååker som gällde. Gick dock ganska snabbt, Fia fick 1a i kv, kom 2a i kk med CK. Vi åkte hem vid middagstid och spenderade sedan eftermdidagen/kvällen med att måla vindskivor.

tvaaker-1-8.jpg  tvaaker-1-18.jpg  tvaaker-1-15.jpg  tvaaker-1-14.jpg  tvaaker-1-9.jpg 

Igår var det återigen hundutställning i Tvååker men då tog det längre tid. Lite seg domaren, men dock mycket trevlig som var nogrann och skrev långa kritiker. Vi har anmält Fia till en utställning i september där han dömer bara för att han var så nogrann och trevlig. Sedan verkade han ju gilla Fia också eftersom han gav henne 1a i kv, placerade henne 1a i kk med CK och sedan 3:a i btkl!

tvaaker-2-7.jpg    tvaaker-2-5.jpg    tvaaker-2-10.jpg    tvaaker-2-2.jpg

Idag verkar det som om vi har slappardag. Har bara förflyttat mig från sängen till soffan. Illa! Men jag får skylla på uppvärmning iför kommande vecka, jobbvecka… 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.