Skynda skynda

Om en kvart kommer mamma, Thomas och Daniel hit för att hämta upp mig. Sedan bär det av mot A6 för lite shopping så här i mellandagsreatider. Projekt nummer 1 är att hitta en tröja till nyårsafton, nummer 2 att hitta födelsedagspresent åt Daniel, nummer 3 är en stooooor vas till mina pinnar. Bör vara iaf 70 cm hög tror jag för att det ska bli bra. Nähä nu måste jag borsta tänderna annars blir jag aldrg färdig i tid!

2 Responses to “Skynda skynda”

  1. Carina skriver:

    åååå fy vad roligt att åka o shoppa.. de vill jag med men jag få ju aldrig med nån.. lr jo Anders bruka var asnäll o ställa upp men idag ska han ju ”jobba” här hemma.. å nu är det ju nästan försent att åka nån stans.. ja ja hoppas du hittar mkt där uppe..:) kram

  2. josse skriver:

    Ja, det var en mysig dag!