Njuter av lördagskvällen

Nicklas är på julbord ikväll så jag och Fisen har huset för oss själva. Det är ganska gott faktiskt. Ingen annan som gör anspråk på tv-dosan… 😉

Sitter med toning i håret just nu. Äntligen lite mörk färg på huvudet igen!Om en stund ska vi (jodå – Fisen ska få en liten bit hon också) käka smörgåstårta. Jag slängde ihop en liten en innan. Eg. borde den la stå över natten, men sånt finns det inte tid till här. Magen vill ha mat nu ju. Väntar på att Robinsson ska börja. Mitt lördagsnöje. Måste hitta någon förbannat bra film att kika på efter det för jag har lovat att hämta Nicklas inatt. Det behöver vara en väääldigt bra film om jag ska klara av att hålla mig vaken…

I morgon ska vi jaga julklappar. Måste hitta alla i morgon för sedan är det kört eftersom jag jobbar varje dag fram till julafton. Ser verkligen fram emot en stressig julklappsjakt tillsammans med min bakis sambo. Frågan är om detta kan gå annat än åt h-vete? 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.