Ha öppet eller stänga, det är frågan

Jga har haft öppet butiken till klockan 14.00 på lördagar sedan vi öppnade. Så förra löredagen var jag stressad som en liten gnet och eftersom det inte har verkat finnas behov att ha öppet till 2 på lördagar ändrade jag öppettiderna och stängde redan klockan ett. Nu står jag inför samma val idag. Här var fullt ös för en halvtimme sedan men nu är det tomt. Kan jag stänga klockan ett? Fastjag måste ju ändå bli kvar här någon timme och packa hobbygrejer och städa. Då kan man ju lika gärna ha öppet, eller?
Vilka bekymmer va!? 😉

Jag tror att jag behåller 13.00 som stängningstid på den lilla lappen på dörren, men kan ju ändå ha dörren öppen, om någon har lust att komma in under tiden så finns den möjligheten. Ähh va fasen, jag slår på stort, flyttar hit sängen och satsar på öppet 24h. Det hade varit något det 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.