Väntar på tvätten…

Är trött som en gnet men måste vara vaken lite till och vänta ut tvätten. Slängde in en maskin under reklamen på Despo. Despo ja! Säger bara oj oj oj. Vilket slut!
Om du inte har sett avsnittet och inte vill veta – sluta läs nu.

Jag tror att Lynette räddar Gabbis unge men hon kommer förlora tvillingarna i magen. Bre överlever (det måste hon, är ju huvudrollsinnehavare…), Orson överlever men Karl dör. Kanske dör även den gamla bittra damen som jag tappat namnet på. Sjuksyrran dog ju definitivt, vilket räddar Angi. Bra, jag diggar henne. Det ryktas om att nästa avsnitt kommer vara ett framtidsavsnitt där fruarna funderar över sin framtid. Ryktet säger att Lynett funderar på hur livet med sin cp-skadade son kommer bli (kanske överlever en av tvillingarna), att Gabbis ena dotter är lesbisk och att Susan är tjock.
Jaja, vi får la se hur det blir med detta. Spännande är det i alla fall.

Jag blev lite despo här innan och klippte min lugg. Pucko-josse, det blir aldrig bra, bara snett stelt och konstigt. Men det får duga så länge, har inte klipptid förrän nästa fredag och frissan kunde inte klämma in en luggklippning. Så vad gör man? Nöden har ingen lag 😉

Nu piper tvättmaskinen, gött! Snart blir det sängen.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.