Måndag

Måndagar brukar vara ganska lugna dagar för mig. Har vanligtvis en hel del ordra att packa, framförallt om jag inte åkt in en runda på söndagen och packat (som den här veckan då). På måndagseftermiddagarna brukar det vara ös i den fysiska butiken. Av någon anledning är måndagseftermiddagarna en av de dagar i veckan då det är mest att göra i butiken. Men jag brukar ändå ha läget under kontroll. Men inte idag… Ha, det var så mycket kaos det kan bli i eftermiddags. En massa ordrar att packa som kommit in under dagen, folk i butiken, leveranser som skulle packas upp (vissa som halvt hade packats upp och nu låg och skräpade bakom kassan), en annons som skulle kontrolleras, en mängd beställningar skulle göras hos mina leverantörer för allt tar nämligen slut (ett ganska angenämt problem iofs) och telfonsamtal skulle ringas. Som pricken över i:et stämde inte en av de leveranser jag fått under dagen. Det var sönder och fattades grejer. Sådant blir man vansinnigt trött på. Naturligtvis är det telefonkö när man ringer (hur ska jag hinna med sånt?) och på mail där rubriken innehåller reklamtion vill vissa leverantörer inte svara. Suck, pust och stön. Tack och lov innehöll denna stressiga dag även lite solstrålar. Den underbara tjejen Anna som gör mina annonser hade gjort en finfin annons och gjorde nu ikväll en jätteinsats och lade till en grej åt mig, fastän det egentligen är alldeles för sent för sådant. En annan solstråle, som komiskt nog också heter Anna, min gamla jobbarkompis kom förbi för att hälsa på, det var tryck i butiken just då och jag bad henne ta några kunder i kassan åt mig, vilket hon naturligtvis gjorde. Dessa underbara Annor!
Jag önskar jag kunde säga att även min kära sambo delat ut sotstrålar under dagen men då skulle jag ljuga för han har varit på en sånt jäkla humör hela idag. Bara åskmoln överallt. Detta fram till ikväll när han fick testa sin nyinköpta barnfilm i 3d-format och därmed med tillhörande 3d-glasögon. Så detta har vi nu roat oss med under kvällen 😉

Nu är det dags att krypa ner i sängen, det är ju faktiskt en dag i morgon också, och jag känner på mig att den kommer bli lång. Är taggad till max på att få en massa undanstökat i butiken så nu laddar vi batterierna. Tjing!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.