Lama idioter!

Nu är jag riktigt jävla irriterad och besviken på det mänskliga släktet. Var inne i Sms en sväng och kollade i affärer, när jag går tillbaks till bilen studsar det en liten grå/svart kanin runt min bil. Jag sätter mig ner på huk och han/hon verkar lite nyfiken men håller ändå avståndet. Jag ser mig omkring för att se om det är någon boende i närheten som kanske håller på att rasta sin kanin eller möjligtvis en kaninbur där den lilla hör hemma. Men det är tomt omkring mig. Jag försöker komma nära lilla kaninen men si det vill han/hon inte. En halvmeter ifrån mig studsar den iväg. Inte särskilt snabbt men tillräckligt för att jag inte ska hinna fånga in den. Jag håller på så en stund men lyckas inte fånga kaninen. Tillslut parkera en man bredvid min bil och jag frågar då honom om han vet något om den lilla kaninen. Det visar sig då att kaninen har sprungit runt där i 2-3 veckor! Utan att någon har reagerat!!! Ingen har satt in någon annons om upphittad kanin, ingen har försökt fånga in kaninen, ingen har matat den! Fy fan för folk! Ansvar människor, ansvar, finns det något som heter. Tänk om det är någon stackare som saknar sin kanin!? Tänk om någon jävel har övergett den här kaninen och lämnat den till sitt öde utmed både väg och järnväg! Detta gör mig sä jävla förbannad. Det gär mig ännu mer förbannad att de jag ber om hjälp med att fånga in den lilla kaninen inte ställer upp. Vad är det för fel på folk!? Lama idioter.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Lama idioter!”

  1. Fy fan, stackars kanin! Livrädd och ensam och liten. Likadant med katten Emil som Maria tagit hand om eftersom nån bara slängt iväg han. Hur gosig och kärleksfull som helst! Hur kan man?!

  2. Ja, det är för jävligt. Men det var lättare sagt än gjort att fånga in den lilla kaninen. Jag och Nicklas var där igår kväll igen och försökte men han tar skydd i den där täta busken så det är hopplöst att få fram honom. Men vi har en transportbur med i bilen hela tiden nu och stannar där när vi åker förbi, någon gång ska vi väl lyckas?!

Kommentarer inaktiverade.